15-годишен преби мъж в центъра на Сандански

11:30, 10 авг 22 25 3498 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Нов случай на детска агресия. Прокуратурата разследва нападение от страна на 15-годишен тийнейджър над млад мъж в центъра на Сандански.

След поредица удари от страна на непълнолетния, младежът е с леки наранявания.

Бруталната сцена, при която тийнейджър рита мъж във видимо нетрезво състояние, се е разиграла на 2 август вечерта. Нападението е извършено на централния площад в Сандански.

„15-годишен младеж с италианско име, но с българско гражданство и без италиански произход, по никакъв начин непровокиран от пострадалия, който му се е видял безпомощен, тъй като видимо е бил в пияно състояние, казва на един негов приятел „искам да снимаш как ще го пребия тоя“. След което се засилва от разстояние от около 5 - 6 метра, скача във въздуха и от въздуха удря с крак главата на пострадалия, който пада на земята, но това не спира извършителя. Нанася му още два удара с крака и един с ръка, но в този момент се намесват хора, които са били наблизо, разтървават го“, каза за БНТ Борислав Ковачки, районен прокурор на Благоевград.

Минути след нападението на място пристигнал и полицейски патрул. „Въпреки че на място са явява и полицейски патрул, извършителят още веднъж удря пострадалия. Пак е разтърван от близки хора. Каква е причината за тази агресия, това може би отговор ще даде психологична експертиза“, допълни прокурор Ковачки.

Младежът не е задържан, а с него работят от детска педагогическа стая.

Това не е първото провинение на 15-годишния тийнейджър. Преди около година той е нападнал и непълнолетен, като и тогава с агресивния тийнейджър са работили от детска педагогическа стая.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама