Мотор се блъсна в лек автомобил на Е-79, пострадал е 50-годишен мъж

14:55, 04 юли 19 25 1219 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

50-годишен мъж е с фрактура на крака, след като управляваният от него мотор със словашка регистрация се е блъснал в лек автомобил с прикачено товарно ремарке на ГП Е-79 край Симитли, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент е станал в 12.30 на Е-79 в отсечката между Симитли и с. Железница.

И лекият автомобил „Лада“, управляван от 72-годишен мъж от Симили, и моторът, се движили от Симитли към Благоевград. На прав участък водачът на „Лада“-та подава ляв мигач и завива към черен път, водещ към полето между Е-79 и река Струма.

„Дадох мигач, насреща нямаше никой, тъкмо колата бе влязла в черния път, моторът, който не знам откъде дойде, се удари в ремаркето“, каза водачът на „Лада“-та.

След удара на мотора в теглича между колата и ремаркето, лекият автомобил е изхвърлен в храстите край пътя, и ударен в задната част.

Удара поема водачът на мотора, жената зад него е с охлузвания. Пострадалият словак е с вероятна фрактура на крака, за която се очакват становища от изследванията му в МБАЛ-Благоевград.

Водачът на автомобила е с порезна рана на главата, не иска медицинска помощ, пробата му за алкохол е отрицателна.

Движението е било затруднено за кратко. Други словаци, управлявали мотор след катастрофиралия, са дали показания за инцидента пред пътните полицаи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама