Търсят се инструктори за въжения парк в местността "Бачиново"

10:10, 08 фев 19 / Общество Сподели в: 25 234 Topnovini Автор: Topnovini
1

Община Благоевград обявява свободни позиции за инструктори за въжен парк, намиращ се в местността „Бачиново“.
Документи се подават в кабинет 429 в сградата на Община Благоевград до 1 март 2019 година. Необходимо е да бъде представена автобиография от съответния кандидат. Също така кандидатите трябва да имат поне завършено средно образование. Не се изискват трудов стаж и професионален опит. Предвид естеството на работа е желателно кандидатите да бъдат в добра физическа форма.

Основната дейност на инструкторите в парка е да дават указания за безопасността на всеки един посетител, както и да следят за сигурността на ползвателите. Процедурата по подбора на кандидата ще се извърши по документи и събеседване. За провеждане на събеседването кандидатите ще бъдат допълнително уведомени.

Паркът беше открит през есента на 2014 година. Атракцията е единствена по рода си в региона и представлява ред от въжени препятствия, които стимулират бързина, смелост, сръчност, ловкост и съобразителност.
Въжен парк е място за забавление и спорт, с кръгове, предназначени за различни възрастови групи.
Всички съоръжения отговарят на европейски стандарт за качество и сигурност. Ежедневно се проверява тяхната надеждност и сигурност.

Сподели в:

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани