"Аламинут на живо" гостува в Благоевград

18:00, 27 яну 19 / Култура 25 1235 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорите от „Аламинут“ идват в Благоевград, за да представят своите авторски скечове и стендъпи. Събитието ще се проведе на 12 февруари от 19.00 часа в зала „Пейо Яворов“.

Участие в спектакъла ще вземат актьорите Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев – Наката, младите им колеги от Театрално-музикален център- Иван Иванов, Росица Кехайова и Яцек Янков. В екипа влизат също и танцовата формация и бенд оркестъра на Арт академия Балкани.

По време на представлението, в реално време, пред очите на публиката актьорите ще се превъплъщават в различни интересни и забавни роли. Естествено, всичко това е съпътствано с редица недоразумения, гафове, недомислици и много смях. Целият спектакъл ще бъде придружен с много светлини, музика, танци и изненади за благоевградската публика.

Билети може да намерите на касата на зала „Пейо Яворов“. За повече информация на телефон 0899942229-Импресарио Иванов Мюзик.

На касата на зала „Пейо Яворов“ е поставена и кутия, в която всеки желаещ може да остави дарение, в помощ на Владислав Кипров, на който предстои спешна животоспасяваща операция.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама