Откриха ледената пързалка в Благоевград

09:00, 22 яну 19 / Общество Сподели в: 25 409 Topnovini Автор: Topnovini
1
2
3
4

С красиви изпълнения по фигурно пързаляне беше открита ледената пързалка в центъра на Благоевград. В програмата взеха участие фигуристите от спортен клуб „Ледени искри“, които показа грация върху леда. Жители и гости аплодираха бурно Мария Илинова, Тея Николаева, Венета Симеонова, Виктория Златкова, Александра Александрова и Ива Андреева. Програмата продължи с изпълнения на децата музикално училище „Престо“.

Десетки малчугани с нетърпение очакваха да се качат на най-новия атракцион в центъра на града. Ледената пързалка ще остане в Благоевград до 1-ви март. Тя е с размери 12x25 м.

Цените за ползване на съоръжението, заедно с наем на кънки, са 7 лева за 30 минути и 9 лева за 1 час. За деца под 12-годишна възраст таксата е 5 лева за 30 минути и 7 лева за един час. Има възможност и за целодневно ползване на пързалката, като цената, заедно с наема на кънки е 18 лева. Неограничено ползване на съоръжението за целия престой е 75 лева. Придружителите на деца до 7 години ще използват леденото съоръжение срещу 50% от цената.

Сподели в:

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани