Банско и Боровец откриха ски сезона

14:28, 15 дек 18 25 1523 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С много игри, забавления и награди се откри ски сезона в Банско. Официалният старт бе даден на Бъндеришка поляна. Специални гости на снежния празник са Гери Никол и балет „Нова”.

Празникът ще бъде отбелязан с две игри – „Влез в отбора на шампиона” и „Открий злато в лифта”. Специален гост на курорта по време на откриването ще бъде олимпийският и световен шампион от Австрия Патрик Ортлиб. Той ще се бори да привлече най-добрите скиори, които да се изправят отборно с него срещу тима на Марк Жирардели. Най-бързият състезател сред всички тях, в играта „Влез в отбора на шампиона”, ще спечели награда сезонна карта за Банско.

След празничния снежен ден партито ще продължи на площада в центъра на града с музика, танци и специалните гозби на Ути Бъчваров.

Най-успешният български курорт очаква изключително силен сезон. За поредна година Банско ще приеме стартове от Световната купа. От 22 до 24 февруари 2019-а в курорта идват най-добрите състезатели в алпийските ски при мъжете за алпийска комбинация, супергигантски слалом и гигантски слалом.

Зимният курорт Боровец също сложи старт на Ски сезон 2018-2019.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама