Бивши и настоящи футболисти се събират за благотворителен турнир по мини футбол

18:50, 10 дек 18 / Спорт Сподели в: 25 715 Topnovini Автор: Topnovini
1

Благотворителен Коледен турнир по мини футбол ще се проведе в Благоевград. Спортната инициатива ще бъде в рамките на 3 дни - от 21 до 23 декември. Турнирът е с начален час 18.00 часа, а теренът е в спортна зала „Скаптопара“.

Благотворителната кауза има за цел да бъдат подпомогнати Родилно отделение и отделението по Патологична бременност към МБАЛ-Благоевград.

Инициативата ще събере бивши и настоящи футболисти минали през школите на родния футбол, както и редица социални отбори от Благоевград.

Български футболен съюз също се включва в благотворителната кауза, като съдиите ще свирят безвъзмездно. Водещите и коментаторите също стават част от благотворителния турнир, като и тяхната помощ е безвъзмездна.

Организатори на турнира са Българска фентъзи футбол асоциация /БФФА/ и Община Благоевград, която безвъзмездно предоставя залата за ползване.

Всеки, който желае да се включи в инициативата, ще има възможност да го направи по време на събитието на място, в зала „Скаптопара“, където ще бъдат разположени кутии за дарения.

Сподели в:

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани