Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1

17:57, 09 сеп 24 / А1 25 520 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini
  • През септември HONOR Magic V3 може да бъде поръчан предварително от А1.
  • Устройството идва с допълнителна отстъпка от 500 лева.
  • Потребителите ще получат бонус 6-месечна застраховка на дисплея HONOR Care+ Screen Protection, както и безжични слушалки ttec Mode.

Новият HONOR Magic V3 – най-тънкият сгъваем смартфон в света, е вече наличен за предварителни поръчки от А1. Кампанията е валидна до края на септември, като потребителите ще получат и допълнителна отстъпка в размер на 500 лв. от цената на устройството. Най-новият флагман на HONOR може да бъде закупен в брой или на лизинг с план от телекома и идва в комплект с безжични слушалки ttec Mode, както и бонус 6-месечна премиум застраховка на дисплея HONOR Care+ Screen Protection.

Защо новият HONOR Magic V3 се очаква с такова нетърпение?

Предлаганият от А1 HONOR Magic V3 е сред дългоочакваните нови модели на азиатската компания. Той надгражда редица от характеристиките на своите предшественици и е снабден с трето поколение революционна силициево-въглеродна батерия с капацитет 5150 mAh, като поддържа 66W кабелно и 50W безжично зареждане. HONOR Magic V3 е най-тънкият сгъваем телефон днес – само 9.2 мм. в сгънато състояние, а в разгънато – 4,35 мм. Теглото му също е изненадващо за здравината и мощта, които има – едва 226 грама. Смартфонът притежава и 7.92 инча основен и 6.43 инча външен дисплей с адаптивна честота на опресняване до 120Hz. Пиковата яркост за HDR е 5000 нита, а глобалната – 1800.

Половин милион сгъвания

Свързващите елементи на сгъваемия HONOR са от второ поколение HONOR Super Steel и са тествани за изключително голямо натоварване с възможност за сгъване до половин милион пъти. В съчетание с висококачествено HONOR бронирано вътрешно покритие на екрана, телефонът се разгръща до удобните 20 см. в диагонал, без да се компрометира качеството на изображението. Освен това има IPX8 рейтинг за издръжливост.

Безупречни снимки в движение

Устройството е оборудвано с висококачествена система от камери с допълващи се функции под формата на октагон: съчетанието на 50 MP широкоъгълна камера, 40 MP ултраширокоъгълна камера и 50 MP телефотокамера с 3.5х оптично и 100х максимално увеличение създава снимки с професионално качество и изумителен детайл. За любителите на автопортретите смартфонът предлага и 20 MP двойна селфи камера.

Интуитивен интерфейс и висока производителност

Въпреки малкото си тегло, HONOR Magic V3 е захранван от мощния процесор Snapdragon 8 Gen 3, който гарантира безупречно представяне и изключително висока производителност, а операционната система Magicos 8.0.1. позволява с леки, интуитивни движения да се плъзга и премества съдържание между различните апликации.

Смартфонът се предлага в цветовете Black и Green като по време на предварителните поръчки, освен отстъпка от 500 лева, А1 предоставя на своите клиенти 6-месечна застраховка на дисплея HONOR Care+ Screen Protection, както и слушалки ttec Mode. Можете да поръчате новия HONOR Magic V3 512 GB  срещу 2219.99 лв. с план Unlimited Ultra онлайн на A1.bg до края на септември.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама