Бляскава лятна премиера на най-новия модел на устройството glo™ HYPER X2 AIR

13:53, 23 юни 23 25 1314 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Само няколко месеца от стъпването на устройството glo™ у нас, от БАТ България представиха с бляскава лятна премиера и най-новата версия на иновативната технология за нагряване - glo™ HYPER X2 AIR. Специалното събитие уважиха стотици гости, сред които представители на бизнеса, медиите, както и много популярни лица. Всички те успяха да се докоснат до света на glo™, откроен с много емоции и стилни аудио и визуални изпълнения. Водещи на специалното събитие бяха Деляна Маринова – Джуджи и Герасим Георгиев – Геро.

glo™ HYPER X2 AIR е с премиум визия, със стилен алуминиев корпус и представлява най-лекото glo™ досега. Пълнолетните български потребители вече могат да избират между седем нови цвята с метален нюанс и елегантен дизайн на продукта. Устройството glo™ HYPER X2 AIR предлага усъвършенствана технология за индукционно нагряване на тютюн в компактен корпус, с 25% е по-леко от сегашния модел, и е с още по-удобен захват. Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване ("Boost"), индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм на отваряне, и може да се ползва до двадесет сесии с едно зареждане на батерията.

„България e част от пазарите по света, където пълнолетните потребители имат достъп до широката гама от по-малко рискови алтернативи на пушенето*, предлагани от БАТ. Пускането на най-новата версия на glo™ - HYPER X2 AIR у нас затвърждава трансформацията и развитието на нашата компания, и подчертава за пореден път основната стратегия на БАТ да намали въздействието на своя бизнес, като изгради A Better Tomorrow™“, заяви по време на премиерното събитие Мила Маречкова, изпълнителен директор на БАТ Бългалия.  

От компанията допълват, че glo™ е преминало хиляди часове тестове и е подкрепено от солидни научни изследвания. Едногодишното клинично проучване, което БАТ проведе за оценка на въздействието, показа, че пълнолетните пушачи, които са преминали изцяло към glo™, са постигнали значителни и устойчиви подобрения в няколко показателя за потенциална вреда в сравнение с тези, които продължават да пушат. Резултатите от това проучване предоставиха нови важни данни, които допълват доказателствата в подкрепа на glo™ като продукт с намален риск*. Повече за проучването може да прочетете тук.  

glo™ HYPER X2 AIR вече се предлага в търговската мрежа в страната с тютюневи стикове за glo™ под утвърдената марка на премиум бранд в България, както и под втори нов продуктов бранд на стикове за устройството. Продуктите са налични и в повечето големи търговски центрове, сред които The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall в гр. Варна и Mall Plovdiv в гр. Пловдив.

Повече за устройството може да прочетете на www.myglo.bg

*Въз основа на тежестта на наличните доказателства и при пълно преминаване от пушене на цигари към негорими продукти. Тези продукти не са без риск. При употребата им се доставя никотин, който води до пристрастяване.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама