БАТ България с поредно престижно отличие

14:47, 01 фев 23 / Свят 25 2451 Шрифт:
Редактор: Иво Тицин

Компанията взе специален приз за „Иновативно събитие на годината 2022“ за представянето на модерното устройство за нагряване glo™. Наградата получи изпълнителният директор на БАТ България – г-жа Мила Маречкова. В края на миналата година БАТ България отбеляза пускането на пазара в страната на най-новия модел glo™ hyper X2 с невиждан у нас аудио-визуален спектакъл.

Снимка: БАТ България 

Code Fashion Awards връчиха отличия за най-добрите модни проекти за 2022. Фотографи, коафьори, гримьори, стилисти, модели, дизайнери и брандове, сред които и glo™, се съревноваваха за престижните бляскави статуетки.

Иновативното устройство за нагряване на тютюн се предлага в търговската мрежа в България с тютюневи стикове за glo™ hyper X2 под утвърдената марка на премиум бранд в България. Продуктите са налични на национално ниво в широката търговска мрежа, както и в почти всички големи търговски центрове, сред които: The Mall и Paradise Center в гр. София, Grand Mall в гр. Варна и Mall Plovdiv в гр. Пловдив.

glo™ hyper X2 предлага на потребителите усъвършенствана технология за индукционно нагряване в компактен корпус, който осигурява лесен захват. Устройството е оборудвано с функция за по-бързо нагряване (“Boost“), светодиоден индикатор за състоянието на батерията, иновативен механизъм за хигиена, и е налично в разнообразни цветови комбинации. 

Повече информация за продукта и предлагането му на българския пазар може да се намери на www.myglo.bg

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 13:45, 12 фев 23

Всъщност, какво означава "БАТ"?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама