Мадона тръгва на световно турне

19:30, 18 яну 23 / Култура 25 1489 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Суперзвездата Мадона обяви турне в Северна Америка и Европа, посветено на хитовете й, обхващащи повече от 40 години, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Турнето „Madonna: The Celebration Tour” ще отведе феновете на „артистично пътешествие през четири десетилетия и ще отдаде почит на Ню Йорк, където е започнала музикалната й кариера”.

То ще премине през 35 града. Първият концерт е във Ванкувър на 15 юли. След това ще премине през Детройт, Чикаго, Ню Йорк, Маями, Лос Анджелис, Денвър, Атланта, Бостън. В САЩ ще приключи в Лас Вегас на 7 октомври.

След това Материалното момиче ще замине за Европа. Там са предвидени 11 концерта през есента, сред които в Лондон, Барселона, Париж, Берлин, Милано, Стокхолм. Последният ще е в Амстердам на 1 декември.

Мадона е певицата с най-големи продажби за всички времена. Тя има 38 хита в класацията на „Билборд” за албуми. Сред тях са „Vogue”, „Music”, „Crazy For You”, „Like a Virgin”, „Like a Prayer”, „Justify My Love”, „Live to Tell” and „Papa Don't Preach”, пише БТА.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама