Жерар Пике отвърна на удара

10:30, 16 яну 23 / Свят 25 2043 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Жерар Пике отвърна на удара на бившата си партньорка Шакира, след като колумбийската певица спомена раздялата им в новата си песен за „отмъщение”.

35-годишната легенда на Барселона Пике и 45-годишната Шакира обявиха раздялата си през юни миналата година след 11 години съвместен живот. Бившата двойка има и две деца, но това не им попречи да се забъркат в словесна война - отчасти заради новата приятелка на Пике, Клара Чиа.

С песен Шакира си разчиства сметките с Пике

Пике и 23-годишната Клара са заедно от октомври, а Шакира държеше да спомене връзката им в новата си песен, наречена „BZRP Music Sessions Vol 53”. И все пак бившият футболист отговори чрез използването на Кралската лига - новото му футболно състезание.

В новата си песен Шакира пее: „Струвам си две 22-ки. Заменил си Ferrari за Twingo. Ти замени Rolex за Casio…”.

Пике е отговорил на тези текстове, като е убедил Casio да станат спонсори на Кралската лига. Освен това той се появи на събитие на Кралската лига с автомобил Twingo. Всъщност видеото с пристигането му в Twingo събра повече от 60 000 харесвания в Twitter в рамките на един час, пише изданието „Мирър", цитирано от БГНЕС. 

Пике се оттегли от професионалния футбол през ноември и оттогава създаде Кралската лига. То е популярно сред потребителите на социалните медии, след като официалният акаунт на Кралската лига в YouTube има повече от 50 000 абонати. За създаването на състезанието са помогнали видни създатели на съдържание.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама