Вписали жената на Роналдо като прислужница, за да може да живее с него

16:21, 09 яну 23 / Спорт 25 4216 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Новата суперзвезда на „Ал Насър“ Кристиано Роналдо вече получи разрешение да живее под един покрив с приятелката си Джорджина. Оказа се, че във визата на 28-годишната Родригес е вписан статутът й като „Малек Ямин“, което означава жена, която чисти къщата, прислужницата, твърди impact.ro.

37-годишният португалец подписа договор за две и половина години, като ще получи 500 милиона евро. Той вече беше представен като нов футболист на „Ал Насър“, а компания на бляскавата церемония пред 25 000 фенове му правеше именно Джорджина. Двамата са заедно от 6 години.

„Много ви благодаря, Саудитска Арабия, за това изключително посрещане. Ние сме много развълнувани от това ново начинание в „Ал Насър“ и искаме да благодарим на всички, които го направиха възможно. Благодарна съм да те видя, Кристиано, толкова развълнуван, и че вървим, ръка за ръка, в една и съща посока, към едно светло бъдеще. Винаги заедно с нашето прекрасно семейство“, написа Джорджина в социалните мрежи.

Фалстарт за Роналдо: Обърка Саудитска Арабия с Южна Африка на представянето си в „Ал Насър“

Кристиано Роналдо и семейството му се чувстват като кралски особи в Саудитска Арабия. Новата суперзвезда на местния „Ал Насър“ и близките са настанени в същински дворец, от който се наслаждават на спиращи дъха гледки към столицата Риад, пише bTV Sport. 

Петкратният носител на „Златната топка“, който ще получи общо 500 милиона евро за две и половина години, е настанен в Кралската кула - една от най-високите сгради в страната. Луксозният имот разполага със 17 стаи. Освен Роналдо, Джорджина и петте им деца, там ще бъдат настанени приятели, прислужници и охранители.

Всяка нужда на Кристиано бива задоволявана незабавно от персонала на хотел Four Seasons. Неговият апартамент Kingdom се простира на два от общо 99-те етажа. Цената за наемането му дори не е посочена в уебсайта на хотела и може да бъде резервиран само по преценка на собствениците. По-малкият апартамент Presidential Suite се предлага на цена близо 4000 евро на вечер.

Смята се, че сметката на Роналдо е антужара му ще надхвърли 250 000 евро, преди португалецът да напусне хотела и да се нанесе в постоянен дом.

Kingdom се намира на 49-ия и 50-ия етаж и включва още огромна всекидневна, личен кабинет, трапезария и дори зала за пресконференции. Той предлага панорамна гледка към Риад и околностите. Храната също е на топ ниво - предлага се кухня от Китай, Япония, Индия и Близкия Изток, а всички съставки на възможно най-пресни и по ексклузивна поръчка.

Заради звездния си статус шедьоврите на главните готвачи ще бъдат сервирани директно в апартамента. Служителите са инструктирани да не настояват за селфита с Кристиано.

Джорджина също няма от какво да се оплаква - буквално на прага й се намира мол с луксозни магазини като Louis Vuitton. В комплекса има също така тенис кортове, спа и масажни салони и така нататък.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама