Слънчев и топъл вторник

07:30, 03 яну 23 25 1846 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Времето ще е предимно слънчево и топло. Сутринта на места в низините и котловините видимостта ще е намалена. Около обяд ще се появи слаб, в Северна България до умерен вятър от запад-северозапад.

Преобладаващите минимални температури ще са между минус 1 и 4 градуса, в София - около 0, максималните ще са между 13 и 18 градуса , в София - около 13.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Сутринта на отделни места видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб до умерен вятър със западна компонента. Максималните температури ще бъдат 13-15 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 14, на 2000 метра - около 6 градуса.

В сряда вятърът ще отслабне. По-значителни увеличения на облачността ще има над Северна и Източна България, вероятността за валежи е малка. Дневните температури ще се понижат с 3-5 градуса. В четвъртък отново ще духа предимно умерен северозападен вятър. Ще преобладава слънчево време и слабо ще се затопли, според прогнозата на НИМХ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама