Въоръжен грабеж в София

11:30, 23 дек 22 25 1920 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Маскирани и въоръжени мъже са нахлули през изминалата нощ в офис на транспортна фирма в София, съобщи Нова телевизия, като се позова на информация от полицията. Офисът на фирмата се намира на столичната ул. „Каменоделска“ в кв. „Орландовци“. Той е разположен на паркинг за тирове, близо до централните софийски гробища.

По информация на БНР в офиса е имало пазач. Няма данни да е пострадал при нападението, което е станало около 1 часа след полунощ. Нападателите се издирват.

От касата на фирмата са взети 40 000 лева, предназначени за заплати, стана ясно от брифинг на Софийската районна прокуратура. „Софийска районна прокуратура провежда разследване. Към настоящия момент се извършват разпити на свидетели. Няма заплашени лица. Не става дума за грабеж, а кражба“, съобщиха от прокуратурата.

Работи се по всички версии. Охранителят е видял извършителите едва в края на престъплението. СДВР иззема видеозаписи от камерите. Два пъти е разпитан охранителят, който е бил под голям стрес. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама