Жена влязла в дома на Робърт де Ниро, искала да открадне подаръците под елхата 

11:15, 20 дек 22 / Свят 25 1933 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Арестувана е жена, за която се твърди, че е проникнала в нюйоркската къща на актьора Робърт де Ниро и се е опитала да открадне коледни подаръци изпод елхата му.

30-годишната жена е била забелязана от полицаи да влиза в дома на Де Ниро в Манхатън около 2:45 ч. сутринта (07:45 ч. по Гринуич), съобщи говорител на нюйоркската полиция. Служителите влезли в апартамента в Горен Ийст Сайд и открили жената „в хола, която се опитвала да изнесе имущество“, добави говорителят.

ABC News цитира източници от правоохранителните органи, според които полицията е видяла жената да слага подаръците изпод елхата в чантата си.

NBC News съобщи, че 79-годишният Де Ниро е слязъл по халат, след като е чул суматохата. Не е пострадал.

Говорителят на полицията заяви пред АФП в изявление, изпратено по електронната поща, че обвиняемата е позната на нюйоркската полиция „за множество арести за кражби с взлом".

„Жената е била задържана без инциденти, като обвиненията са в процес на разглеждане. Разследването продължава“, добави говорителят.

Де Ниро, роден и израснал в Манхатън, е смятан за един от най-великите американски актьори на всички времена и е носител на две награди „Оскар“. Той спечели „Оскар“ за най-добър актьор за ролята на шампиона по бокс в средна категория Джейк Ламота в „Разяреният бик“ от 1980 г. и за най-добър поддържащ актьор за ролята си в „Кръстникът - част II“, пише БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама