Авария остави без парно и топла вода 9 квартала в София

12:00, 16 дек 22 / София 25 1514 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Девет квартала в столицата са без топла вода и парно, като проблемът в някои от тях засяга само отделни карета с жилищни сгради (такъв е случаят в центъра, „Яворов“, „Иван Вазов“ и „Младост 4“). За това алармираха столичани. От „Топлофикация София“ потвърдиха, че работят по остраняването на няколко аварии.

Две карета в кв. „Яворов“ са без отопление от снощи. Там топлоподаването е спряно заради повреда в 20.00 часа снощи, съобщи bTV. Няколко часа по-късно това се е случило и в кварталите „Изток“, „Лозенец“, „Хладилника“ и „Дианабад“, уточняват от „Топлофикация София“.

Авария е причинила и спирането на топлоподаването тази сутрин в различни части от кварталите „Младост 4“, „Иван Вазов“ и „Хаджи Димитър“. Студен душ тази сутрин си взеха и живеещите в карето между ул. „Струга“, ул. „Люти брод“, ул. „Черни Лом“ и блок 71 в центъра на София.

От „Топлофикация София“ казаха, че отоплението и топлата вода в повечето засегнати райони на столицата ще бъде възстановено до 17.00 часа тази вечер. В квартал „Дианабад“, „Хладилника“, „Лозенец“ и „Изток“ обаче това се очаква да стане най-късно утре в 7.00 часа сутринта.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама