Около Коледа и Нова година магазините на А1 ще са с променено работно време

14:05, 15 дек 22 25 1479 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Магазините на А1 ще бъдат с празнично работно време през дните около Коледа и Нова година.

Според обявения от телекома график единствените почивни дни, в които всички търговски обекти в страната ще останат затворени, са Рождество Христово (25 декември) и Нова година (1 януари). През всички дни клиентите на компанията ще могат да разчитат на онлайн магазина на A1.bg, дигиталното приложение за самообслужване Моят А1 и сайта А1 Помощник

Търговските обекти на компанията в цялата страна са два типа според локацията си – в търговски центрове или в супермаркети „Кауфланд“ и такива извън търговски центрове. Работното време на двата типа магазини ще бъде с известни различия по време на празничните дни. 

На 24 декември (Бъдни вечер) обектите на компанията в търговски центрове или супермаркети „Кауфланд“ ще са със стандартен старт на работа и ще са отворени до 17:00 часа или до приключването на работното време на търговския обект, ако затваря по-рано. Само на официалните неработни дни Рождество Христово (25 декември) и Нова година (1 януари) те ще бъдат затворени, а на 2 януари ще са с работното време на търговския обект, в който се намират.

В дните около Коледа на 24 декември (Бъдни вечер), 26, 27 и 28 декември А1 магазините извън търговски обекти или супермаркети „Кауфланд“ ще обслужват клиенти от 10:00 до 17:00 часа. В навечерието на Нова година – 31 декември, те ще работят от 09:00 до 17:00 часа. Почивни дни за тях ще бъдат единствено Коледа (25 декември) и първият ден на Новата година – 1 януари. На 2 януари А1 магазините извън търговски обекти или супермаркети „Кауфланд“ отново ще обслужват клиенти от 10:00 до 17:00 часа. Точна справка с работното време на всеки един магазин може да бъде открита онлайн на сайта на телекома.

През празничните дни видео магазинът на А1 също ще работи с променено работно време. Ще остане затворен за клиенти само на Рождество Христово (25 декември) и Нова година (1 януари). В дните около Коледа на 24 декември (Бъдни вечер), 26, 27 и 28 декември той ще е на разположение от 10:00 до 18:00 часа за потребителите, които искат да се свържат с търговски консултант с видео връзка. На 29 и 30 декември клиентите ще могат да се възползват от лесния и удобен за използване видео магазин на А1 в обичайното делнично работно време от 09:00 до 20:00 часа. Празничното работно време от 10:00 до 18:00 часа ще е в сила и в навечерието на Новата година 31 декември, както и на 2 януари. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама