Петков: Маска експертно, а по същество кабинет Борисов-Радев-Пеевски

15:18, 12 дек 22 / Политика 25 2456 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Проектоправителството, маскирано като експертно, е по същество кабинет Борисов-Радев-Пеевски, написа във Facebook съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, след като станаха ясни имената в проектокабинета „Габровски“.

Огромно недоумение буди номинацията на Николай Павлов за министър на енергетиката. Това е човекът, причинил щета средно от над 1 милион лева на ден на България. Саморъчно подписал договор за отказ от евтиния азерски газ и прехвърлил количеството към „Газпром“. Павлов трябваше да бъде разследван, но прокуратурата иззе материалите, а после стопира процеса. Явно всичко това няма никакво значение в света на Борисов и Радев“, коментира Петков.

Кои са имената в проектокабинета на проф. Габровски

По този начин маската, наречена експертно правителство, прикрива хибридните назначения на „Газпром“ лобито на Радев и корупционното лоби на Борисов под удобния чадър на прокуратурата“, пише още той.

„България не заслужава подобни фасадни демонстрации, зад които прозира желание за нови избори! България има нужда от отговорно редовно правителство, което да изведе страната от кризата и да продължи да гради – за хората!“, категоричен е Кирил Петков.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 18:31, 12 дек 22

Браво на Петков! Но и ние сме виновни, защото подкрепихме юмручето, като си мислехме, че е НАТО - ВЕЦ, а той се оказа Путинофил и Газпром - чик. Истината е, че първо го лансираха АБВ, която яко захлебва от руския газ, примери Румен Петков, Първанов, после се нареждат ДьПьСь- руски анклав Росенец, руски банки, Пеевски, Аталай и други менти. И Радев, за да спечели втори мандат , заедно с Йотова, дръзко защитава Николай Павлов - защитника на руската газ, и не позволяващ азерския. И тъй като ПП им хванахте далаверите, вкупом Ви свалиха. И сега пробутват този разследван за енергиен министър. Е това е върховна наглост. Радев, Борисов, и цялата пасмина тласкат България към пропаст. Младежи обединявайте се и ги изхвърлете тези русофили.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама