Борбената Веселка победи във „Фермата“ 8 и грабна 100 000 лева

00:05, 11 дек 22 25 9829 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Големият победител в осмия сезон на „Фермата“ вече е ясен!

Многодетната майка Веселка спечели заслужено риалитито и взе чека за 100 000 лева. Тя се пребори за приза с петима конкурентни по време на зрелищния и изключително драматичен финал. За нея това е втора победа в предаването, след като преди няколко години триумфира в петия му сезон.    

Освен че се справи отлично в сблъсъка на Арената във „Фермата“ 8, Веселка получи и огромната любов на феновете на предаването, и по този начин взе най-много точки. Крехката брюнетка спечели зрителите със своите скромност и трудолюбие, които демонстрира през трите месеца в стопанството на брега на язовир Диканя.  

До финала, освен Веселка, стигнаха още гимнастичката Валерия, хандбалистката Камелия, пчеларят Яни, хлебарят Чавдар и агрономът Иван. Разделени на жени и мъже, те мериха сили в три оспорвани и много тежки битки. Без да пестят сили, претендентите за стоте бона прокопаха проход в тесен пясъчен тунел, разполовиха огромна талпа, цепиха ритловица, рязаха греда, коваха стълба и стреляха с прашка. 

Силните емоции стигнаха своята кулминация, след като в предаването, чрез видеовръзка, се включи футболната легенда Христо Стоичков, който беше специален гост в тазгодишното издание на „Фермата“. От Катар, където е в момента, Камата пожела много здраве и щастие на участниците.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 08:57, 11 дек 22

И тази година Иванчо и Андрейчо нагласиха нещата. Веселка се представи много зле. Мота се на въпроса за Иван Асен II половин час, а и на другите битки беше бавна. Удължиха времето за гласува, после пак, а при събиране на точките се получи една какафония. Много несправедливо, тъй като Чавдар беше с най- много точки от битките. Миналия път на Алманаха Веселка пак се изложи яко, но тези двамата пак я подкрепяха докрай, за да спечели. Трябва да се вземат под внимание всички двубои, и да не се разчита на игра на късмет, например стрелба. Достоен победител за мен е Камелия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама