Мъж заплаши, че ще скочи от покрива, след като посегнаха на ракията му

10:22, 09 дек 22 / Свят 25 3606 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Мъж заплаши, че ще скочи от покрива на къщата си, след като посегнаха на ракията му. Причината е, че алкохолът е продаван без разрешително и властите организираха акция по изземането му.

Историята е от косовското село Велика Хоча. Голяма тълпа от местни жители се събраха пред къщата на техен съселянин, след като служители на митницата и полицията дойдоха да изземат 42 хиляди литра ракия.

Собственикът на сградата Сърджан Петрович се завързал за стълб в знак на протест, а синът му Милан се е качил на покрива и заплашил да скочи. На кадрите се вижда и майката на Милан, която плаче и го моли да не скача, предаде bTV.

На място са пристигнали и два камиона, в които да бъде налята ракията. Местните медии пишат, че полицаите избутали настрани събралото се множество от хора. Наложила се намесата и на спецчасти.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама