Зам.-кметът на София по транспорт подаде оставка

13:34, 08 дек 22 / София 25 2280 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Днес искам да Ви информирам за своето решение да напусна поста заместник-кмет на Столична община в направление „Транспорт и градска мобилност“, обяви Кристиан Кръстев в профила си във Facebook.

Тръгвам си от този пост с благодарност. Благодарност към кмета Фандъкова за възможността, която ми даде – както да натрупам още опит, така и да помогна със своята експертиза в областта на администрацията, транспорта и пътната безопасност. Благодарност към хората, които срещнах там и уроците, които научихме заедно!“, заяви той.

С поглед вперен в бъдещето пожелавам успех на всички!“, завършва публикацията си Кръстев.

 

По-рано пред БТА Кръстев каза, че е депозирал молбата си за освобождаване „по взаимно съгласие" пред кмета на София Йорданка Фандъкова.

„От тук нататък ще се развивам в друга посока. Напускам в прекрасни отношения с колегите и с кмета, не искат да ме пускат", допълни той. „Борих се доста време за един конкурс, спечелил съм го и смятам, че трябва да се развивам и да допълвам моята експертиза в транспорта", заяви Кристиан Кръстев, като пожела успех на кмета Фандъкова и на екипа и отбеляза, че човек трябва да гледа бъдещето.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама