Мъжкарят на „Фермата“ Калин аут от играта за 100 000 лева

22:35, 06 дек 22 25 2101 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Тежък удар понесе един от най-силните и харесвани участници във „Фермата“, който беше смятан за сигурен финалист. Строителят и бивш хандбалист Калин, който изглеждаше непоклатим като канара и физически, и психически, беше сразен на Арената и си тръгна само дни преди големия финал на 10 декември.

Пътят му към наградата от 100 000 лева беше отрязан от шампиона в третия сезон на „Фермата“, пчеларя Яни, който живее на село и притежава изключителна сила и умения.

Съперниците премериха сили в серия от битки за бързина, сръчност и ловкост. Калин поведе в първата от тях - отмотаване на въже, коване на стълба и стрелба с пясъчни торбички по винт. Яни обаче показа неоспоримо превъзходство в останалите сблъсъци. Бившият учител по история от село Козлец скова по-бързо дървен мост, нацепи повече дърва, даде повече верни отговори на въпросите от Алманаха, пренесе два пъти повече вино с маркуч по трасе с препятствия, и заслужено триумфира. 

Въпреки че отпадна в последната седмица от риалитито, Калин прие поражението хладнокръвно. „Влязох във „Фермата“ като на състезание, но постепенно разбрах, че това предаване е магия. Срещнах невероятни хора тук, преживях изключително много емоции. За мен загубата е на Арената, но победата е, че въобще имах шанс да съм част от приключението“, каза той, преди да си събере багажа, да се раздели с конкурентите си и да поеме към дома.  

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 00:25, 07 дек 22

Браво на Яни, ако повечето българи са като него, България ще върви напред. Много трудолюбив, почтен, достоен мъж.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама