Остава облачно, с намалена видимост на места

08:30, 04 дек 22 25 1886 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Времето ще се задържи предимно облачно на отделни места с ръмежи. До обяд видимостта в много райони ще е намалена. Вятърът ще е слаб, предимно от изток-североизток.  

Минималните температури ще са между 1° и 6°, в София около 3°, а максималните - между 5° и 10°, малко по-ниски в Северозападна България, в София около 6°.

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.    

Над Черноморието ще е облачно, на отделни места с ръмежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 7-10°. Температурата на морската вода е около 12°. Вълнението на морето ще се усили до 3 бала.  

Над планините ще е предимно облачно и мъгливо, почти без валежи. Ще духа слаб южен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 5°, на 2000 метра - около 0°.

В неделя и понеделник вятърът ще остане слаб от североизток, а облачността - значителна. През нощта срещу понеделник на места в Западна България ще превали слаб дъжд, а в понеделник слаби валежи ще има и на изток. Минималните температури ще са между 2° и 7°, а максималните - между 5° и 10°. Във вторник са възможни само изолирани слаби превалявания. Дневните температури ще са с градус-два по-високи, сочи прогнозата на НИМХ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама