Баскетболистът Радо напусна „Фермата“ по свое желание

13:30, 01 дек 22 25 2376 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

След като направи десетки безпрецедентни нарушения на правилата във „Фермата“, разпали купища скандали, държа се агресивно с конкурентите си и принуди продукцията да наложи тежки наказания на всички участници, баскетболистът Радо реши да напусне риалитито.

Капитанът на „Локо“ предпочете да се оттегли сам пред заплахата съфермерите му да гласуват единодушно за неговото изгонване. „Тъй като за пореден път нарушавам правилата на „Фермата“ и не искам да причиня отново болка и лишения на моя отбор, поемам цялата вина и ще напусна доброволно предаването, макар и дни преди мечтания от мен финал. Както е казал най-великият българин - ако печеля, печелят всички, ако загубя, губя само себе си“, заяви патетично Радо, перифразирайки Васил Левски.

Оттеглянето му предизвика вълна от облекчение сред останалите претенденти за голямата награда от 100 000 лева, които той докара до ръба на нервна криза. Заради неговите провинения участниците бяха наказани да гласуват дни наред, а заради агресията му започнаха да се страхуват за сигурността си в стопанството. Повечето от тях бяха убедени, че Радо се е сринал психически и че е по-добре за него да излезе от предаването.

Баскетболистът си тръгна от риалитито по средата на извънредния дуел с Яни, шампиона от третия сезон на „Фермата“. Тепърва ще стане ясно срещу кого пчеларят ще се изправи отново на Арената.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама