Русе бе домакин на форума „Живот и кариера – защо в България?“

12:55, 29 ное 22 25 747 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

За осми пореден път форумът „Живот и кариера – защо в България?“ събра стотици посетители и водещи компании от всички сектори на икономиката. Събитието се състоя в Русе, а близо 500 души се възползваха от възможността да се срещнат на живо с коректни работодатели и да потърсят нови възможности за професионално развитие в България. За пръв път, по време на форум на Bulgaria wants you бяха представени и много компании, чиито основни офиси се намират в град Русе. Посетителите се срещнаха и с основателите на платформата Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Иван и Андрей правят нов кариерен форум в Русе

„Традиционно правим нашите големи събития в София, Пловдив, Бургас и Варна и се радвам, че вече има смисъл и възможност да посещаваме и други областни центрове. В тях се запознаваме с изключителни млади хора, които търсят своето развитие у нас. Надявам се да успяваме да ги мотивираме, че в България има бъдеще за тях, защото именно това е смисълът на Bulgaria wants you. Тя предоставя цялостна картина за страната, развитието на регионите, възможностите за реализация и стандарта на живот у нас“, сподели Андрей Арнаудов. 

Думите му потвърди и кметът на град Русе Пенчо Милков, който откри събитието. Интерес предизвикаха и личните истории на успеха на участниците от лекторския панел. Сред тях бяха Юлияна Дончева - журналист и предприемач, Антони Христов – бивш креативен директор на холивудския анимационен гигант Pixar и Александър Сано – актьор и продуцент. 

Повече информация за следващите кариерни форуми на Bulgaria wants you, както и конкретни предложения за работа у нас, може да откриете на сайта на платформата.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама