Столична община организира тържествено запалване на светлините на коледната елха със спектакъл пред Народния театър

11:14, 29 ное 22 25 1228 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

На 1 декември (четвъртък) Столична община организира тържествено запалване на коледната елха в София със изпълнения на любими танцови, музикални формации и 3D мапинг на площада пред Народния театър „Иван Вазов“.

Елхата ще бъде висока 10 метра, украсена с много лампички и гирлянди. Празничната програма ще започне в 18:00 часа, а в 19:00 часа ще бъдат запалени светлините на коледното дърво в присъствието на много любими актьори като Пламен Манасиев, Неда Спасова, Пенко Господинов, Светлана Янчева, Анастасия Лютова, Саня Борисова, Георги Златарев, Ириней Константинов, Бина Харалампиева, Роберт Янакиев, Иван Райков и други.

Тази Коледа А1 ще закръгля платените сметки през Моят А1 в полза на фондация „За доброто“

Тази година Столична община заедно с А1 подаряват на столичани празничния спектакъл „Истинската Коледа“ със специален 3D мапинг. Концертът ще започне веднага след официалното запалване на светлините на дръвчето. Любими музиканти и танцови изпълнители ще създадат коледно настроение за гостите и жителите на града.

Спектакълът ще представи по увлекателен и забавен начин българските фолклорни традиции и съвременния поглед към празника. Главни действащи лица в него ще бъдат танцьорите от ансамбъл „Българе“. Заедно с тях на сцената ще излязат музикантите от „Виво Монтана“, дует „Крис и Велин“, „Нана денс проджект“ и още много други изпълнители. Сградата на театъра също ще е част от шоуто, като върху нея ще се проектират различни картини, свързани с предстоящия светъл християнски празник. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама