Откриха лодката на изчезналите рибари в езеро край Бургас

14:30, 29 ное 22 25 2355 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Откриха лодката на изчезналите в бургаското езеро Мандра рибари, чието издирване продължава втори ден. Тя е намерена на километър от мястото, на което се предполага, че те са влезли в езерото.

Преди това в труднодостъпна местност в района на езерото бяха открити дрехи и лични вещи, но съпругите на двамата рибари, които пристигнаха на мястото, казаха, че вещите не са на мъжете, праде Нова телевизия. 

Припомняме, че двамата мъже - на 44 и 47 години, изчезнаха в езерото Мандра край Бургас. Двамата са влезли в езерото с надуваема рибарска лодка около 23.00 ч. в неделя, съобщиха от полицията в града.

Нощната операция по издирването на двамата рибари продължи близо три часа. С дрон с термо камера бе обследвана площта на езерото, както във водата, така и около бреговете му. В нощното издирване са участвали екипи на общината, Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури и полицията, предаде БТА.

Тази сутрин издирването бе подновено. От полицията призоваха при възможност да се включат и доброволци с лодки, оборудвани със спасителни жилетки.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама