Големите кавички: „След 12-годишното управление на един виден футболист, футболът ни е в същото състояние като държавата“

14:31, 25 ное 22 / Големите кавички 25 2721 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

„За съжаление след 12-годишното управление на един доста виден футболист в крайна сметка българският футбол е в същото състояние, в който е всеки друг отрасъл в българската икономика“. Това обяви шефът на парламентарната група на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров по време на днешното пленарна заседание, на което депутатите отново се занимават с промените в Изборния кодекс. 

По думите му депутатите не се занимават с приоритетите на обществото, а с Изборния кодекс. ПП внесли закон за защита на жертвите на насилие, но той не се придвижвал. Другото, от което хората се интересуват е Световното по футбол, сподели депутатът.

„И вместо българският национален отбор да пътува по международни форуми, да радва и да носи гордост и емоции на българските граждани, с правителствения самолет пътуват Банкянските тигри. И това е всичко, което трябва да се знае за управлението на ГЕРБ!“, обяви той и разсмя залата.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Ambinia 06:34, 20 мар 23

PubMed 27180151 buy clomid via mail The intermittent use of EDECRIN orally may eliminate the need for injections of organomercurials

2 FarmFourl 19:10, 13 фев 24

There was no indication that AIs were associated with an increase in mortality, which is reassuring regarding their overall safety profile, he added overnight cialis delivery

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама