A1 подарява на София „Истинската Коледа“ с „Българе“, „Виво Монтана“ и много други любими изпълнители

10:51, 25 ное 22 / София 25 2777 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

С изпълнения на любими танцови и музикални формации и 3D мапинг София навлиза в коледния сезон. A1 подарява на жителите и гостите на столицата празничния спектакъл „Истинската Коледа“ пред Народния театър „Иван Вазов“ на 1 декември вечерта.

Той ще представи по атрактивен и завладяващ начин както българските традиции, така и един модерен поглед към празника.

Главни действащи лица в него ще бъдат танцьорите от ансамбъл „Българе“. Заедно с тях на сцената ще излязат музикантите от „Виво Монтана“, пианистът Кристиян Попов, „Нана денс проджект“ и още много други изпълнители. Сградата на театъра също ще е част от шоуто, като върху нея ще се проектират различни картини, свързани с най-светлия християнски празник.

Всички, които искат да проследят на живо концерта, са добре дошли пред Народния театър след 18:00 часа на 1 декември, когато започва празничната програма на Столична община. „Истинската Коледа“ ще започне веднага след официалното запалване на светлините на коледната елха, което е в 19:00 часа. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама