Хандбалистката Камелия взе още един скалп във „Фермата“

22:35, 24 ное 22 25 954 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Поредна победа отчете хандбалистката Камелия на Арената във „Фермата“ и се размечта да се види на финала на риалитито в началото на декември. Синеоката спортистка взе „скалпа“ на народната певица Лили, която беше ценена като най-красивия глас в стопанството, но, също така, беше смятана за физически най-слабата жена. Въпреки че я подценяваха, тя показа неочаквана сила и точност. 

Камелия убедително поведе в първия ден от извънредния дуел, в който съперничките трябваше да балансират с топка за боулинг и да цепят ритловици. На следващия ден бесарабската българка стопи разликата с повече верни отговори на въпросите от Алманаха и, парадоксално, се представи по-добре в стрелбата с пясъчни торбички от хандбалистката, която се гордее с точния си мерник.

Изходът от сблъсъка се реши в последната, пета битка - рязането на греди. Камелия развъртя триона с огромна скорост, докато Лили крещеше от болка при всяко свое движение, защото ден по-рано прежули дланите си, докато цепеше ритловици, а кожата й се свлече. Хандбалистката триумфира, спечели дуела с резултат 8 на 7 и запази мястото си в риалитито. Няколко дни по-рано тя успя да отстрани от предаването и шампионката от шестия сезон Хепи Ванче.

„Фермата“ приключи без хепиенд за Хепи Ванче

„Щастлив човек съм. Благодаря ви за емоцията, която изпитах във „Фермата“. Бъдете щастливи, наслаждавайте на всички моменти, обичайте близките и се уважавайте. Нека сме по-добри!“, каза на сбогуване Лили, която преди няколко години участва и в четвъртия сезон на „Фермата“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама