Бащата на изчезналия Александър от Перник се е подложил на детектор на лъжата

16:32, 17 ное 22 25 2407 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Бащата на изчезналия 12-годишен Александър от Перник се е подложил на полиграф.

Бащата Александър Цветанов прекара повече от 4 часа в полицейското управление в Перник. Освен че се е подложил на детектор на лъжата, са обсъждали и как точно да продължи издирването и разследването, предаде БНТ.

Във Facebook профила си той написа: „Детекторът на лъжата показа, че казвам истината, но това не е от значение за мен, защото синът ми го няма! Сашо, върни се вече!“.

„Изследването, проведено в МВР, е доказало, че мъжът не лъже. Освен това свидетели са забелязали бащата и детето в района на бившия Профилакториум в Перник на 11 ноември“, казаха от прокуратурата пред БТА. 

Момчето е в неизвестност от 11 ноември, когато изчезнало по време на разходка с баща си в района на Профилакториума в Перник. Вече седми ден доброволци и полиции търсят детето, като от Областната дирекция на МВР в града съобщиха по-рано днес, че е обходен 20-километров радиус от мястото на изчезване, както и че издирването продължава под нова форма. 

Ден седми: Доброволци прекратяват мащабното търсене на Александър

Общо 60 служители на МВР продължават издирването, участват сили на областните дирекции на Перник, Благоевград и Кюстендил, както и на Главна дирекция „Национална полиция“.

Продължава търсенето на нови свидетели и хора, които биха дали информация за детето. Над 12 пък са разпитаните свидетели. Майката на момчето също е призована на разпит. На този етап тя не се е явила, тъй като живее във Великобритания от август 2020 г. и оттогава не се е прибирала. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама