Полицаят Генчо отива на дуел във „Фермата“

22:30, 11 ное 22 25 2585 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

След серия от тежки, емоционални женски битки, на Арената във „Фермата“ ще се разиграе брутален мъжки сблъсък. Потомственият полицай Евгени, който се прочу като Генчо МВР-то, ще излезе в дуел за оцеляване тази събота.

„Готов съм за него от първия ден, в който влязох тук. Ще покажа това, което мога. Ще се раздам на макс и ще избухна на Арената“, закани се представителят на властта. Битката той реши да посвети на съпругата си и на дядо си, на когото дължи много. „Той ме изгледа, направи ме човека, който съм. Смъртта му е най-тъжният момент в живота ми. Моето участие във „Фермата“ е начинът ми да му отдам своята почит. Дядо мечтаеше да ме види в предаването“, казва 25-годишният Евгени.

Полицаят от Казанлък тепърва ще си избира съперник сред мъжете от двата бивши отбора „Стари герои“ и „Нови надежди“, които се обединиха. Сред потенциалните му опоненти са баскетболистът Радо, строителят Калин, диетологът Влад, агрономът Иван и хлебарите Финци и Чавдар.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама