Как е разбрала Диляна Попова, че ще става майка?

11:24, 10 ное 22 25 2216 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Диляна Попова позира за благотворителен календар със своя повече от любопитна детска снимка. От нея е видимо, че още от малка е била голяма красавица, а самата моделка открива много прилики между своето „детско копие“ и порасналия и син Борил.

В специално видео за кампанията „Направи го“ тя разказва и за момента, в който е разбрала, че ще става майка: „Влязох в един магазин, в който миришеше много хубаво, на ароматизатори, които аз много обичам, и ми стана адски лошо и излязох. Така че вече бях убедена, че това е знакът“.  

Диляна иска още от 22-годишна да стане майка, но до решението стига, когато усеща, че моментът е настъпил. Тя е един от новините посланици на кампанията на Иван и Андрей – „Направи го“. Нейната цел е насърчаване на раждаемостта в България, а сред останалите лица са Нели Хаджийска и Петя Дикова; актрисите Ани Пападопулу, Луиза Григорова и Евелин Костова; певиците Сантра и Мария Илиева; ТВ водещата и бизнес дама – Юлиана Дончева; моделът Славена Вътова.

Всички дами за заснели специален благотворителен календар, който вече е в продажба и средствата от него ще бъдат използвани за целите на кампанията.

Ето в какво се състои тя: Всяка двойка, заченала новия живот през 2022, може да се регистрира на сайта www.napravigo.bg и 20 семейства ще спечелят „Бебешки ДНК пакет” с всичко необходимо за първата година от живота на техните деца – храни, пелени, дрехи, аксесоари, козметика, играчки, количка, медицинска грижа и др.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама