Big Buzz Orchestra: Мед от Белене, мед с памет

11:00, 16 ное 22 25 2008 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Медът е дълбоко вкоренен в народните традиции и вярвания на българите. „Да ви върви по мед и масло“, пожелават старите на младите. Медът е там, където е хлябът, символизирайки сладостта на живота и трудолюбието на народа ни. Медът за българите е мост между поколенията, благословия и лекарство.

Едни жужащи приятели и техните трудолюбиви и предани стопани ни канят на едно пътуване по пътя на меда. Той лъкатуши на неподозирано място – през остров Белене. За Белене младите не знаят нищо, а старите си спомнят с болка много. Време е това да се промени. 

Медът Big Buzz Orchestra преобръща представите за това място, давайки му нов смисъл и вкус. Природата в този район е възхитителна, дар за местните, от който да почерпят вдъхновение. Териториите там са диви, съхранени, недокоснати. За това и медът е изключително екологично чист, създаден под съпровода на пчелния оркестър.

Big Buzz Orchestra има 6 разновидности – акациев мед (от бяла и от черна акация), липов мед, мед от рапица, слънчогледов мед, билков мед. 

И като всеки оркестър, Big Buzz Orchestra има изпълнения соло, изпълнения в дует и цели симфонии. От сайта можете да закупите един буркан мед от всички видове, в елегантна кутия, с дървена лъжичка. Ако един буркан не ви е достатъчен, имате възможност да си вземете два. А ако се колебаете кой вкус е точният за вас, можете да изберете симфоничното изпълнение на пчелния оркестър, с малки варианти на всеки вкус.Медът Big Buzz Orchestra може да обикаля целия ЕС и е идеален подарък за всеки повод. Отговаря на всички изисквания за качество и може да се използва за готвене.

Медът от бяла акация е извор на сила и енергия, а този от черна акация има успокояващ ефект и влияе благоприятно на работата на мозъка и на качеството на съня. Липовият мед е със силен антисептичен ефект, природно лекарство при настинка и грип. Медът от рапица помага на организма ни да се изчисти от токсините, в него откриваме и много витамин А. Медът от слънчоглед пази сърцето ни, подсилва имунната система и е наистина добър за кожата. Билковият мед е богат на вкусове и аромати, с много масла, витамини и минерали. Можете да прочетете още любопитна информация на сайта bigbuzzorchestra.com

Медът от Белене има памет. За това създателите на Big Buzz Orchestra си поставят мисия – с част от продажбите, да се изгради музей. Място, което да събере, съхрани и разказва историите на свободолюбивите и инакомислещите.

Купувайки Big Buzz Orchestra вие вече сте пътешественик по пътя на меда, който тръгва от Белене и стига до бъдещето.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама