„Възраждане“ получи държавен имот на пл. „Славейков“

14:17, 09 ное 22 / Политика 25 1991 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

По решение на правителството политическа партия „Възраждане“ получава за ползване държавен имот в София. Той се намира в район „Средец“, пл. „Петко Р. Славейков“ № 4-а, ет. 3, и е с обща площ от 321,13 кв. м.

Срокът за ползване е докато партията отговаря на изискванията на чл. 31 от Закона за политическите партии (бел.ред. Държавата и общините предоставят безвъзмездно на политическите партии, които имат парламентарна група или достатъчен брой народни представители да образуват такава, помещения за осъществяване на тяхната дейност).

До момента партията не е получавала и не притежава помещения за нуждите на дейността си. Предоставените помещения ще се използва само за дейността на партията и няма да се преотдава на други лица или ползва за търговски или други цели.

С получаването на този имот централата на „Възраждане“ ще бъде съседна на други две. В същата сграда се помещава „Изправи се.БГ“ на Мая Манолова, както и „Атака“ на Волен Сидеров и партийната му телевизия „Алфа“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама