Мениджъри от Amazon, Microsoft, OLX с лекции пред българска публика

13:02, 08 ное 22 / Общество 25 1315 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Представители на мениджмънт на компании-лидери на световни ИТ пазар ще бъдат специални гост-лектори на 29 и 30 ноември в есенното издание на Career Show Tech 2022. Очаква се в събитието да се включат над 2000 квалифицирани ИТ специалисти.

Career Show Tech e двудневно онлайн събитие, посветено на кариерно развитие в ИТ сектора. Спонсори на събитието са компаниите Nuvei и Evalato. Всеки, който търси нови кариерни възможности в ИТ компании, ще може да провежда лични видео срещи с над 60 работодатели от сектора. Част от работодателите, които ще се включат са: Nuvei; SIT Alemira; Hedgeserv; Novarto; Tarya Fintech; Alltreco; myPOS и др.

Career Show Tech дава възможност на участниците предварително да изберат компаниите, с които да се срещнат, като използват филтри, с които да достигнат до предлагани позиции, търсени умения, допълнителни придобивки и др. Така участниците получават максимална ефективност и могат да избегнат срещи с компании, които не отговарят на изискванията им. Достъпът до платформата, в която се провежда събитието, е отворен предварително. По този начин всеки може да организира срещите си в удобен за себе си час.

Обявените работни позиции на компаниите, които ще се включат в Career Show Tech са в областите на: Software Engineering; Mobile Development; QA; Data Science & ML; DevOps; CyberSecurity; Tech Support; IT Service Desk; IT Management и др.

Възможности за себе си на събитието ще открият както начинаещи ИТ специалисти, така и професионалисти с опит.

Специални гости на Career Show Tech 2022 са лектори от AWS, Microsoft, OLX, MuleSoft, които ще споделят с участниците своя опит и полезни съвети за успешна кариера в различните сфери на ИТ сектора. 

На 29 и 30 ноември участниците и лекторите ще дискутират теми за кариерна реализация и развитие в блокчейн, QA, софтуерно инженерство, киберсигурност, управление на ИТ екипи и др. 

Семинарната програма на събитието ще водят: Isabel Huerga Ayza, Head of Developer Relations, AWS; Maxim Salnikov, Senior Azure GTM Manager, Microsoft; Alexey Grigorev, Principal Data Scientist, OLX; Tanja Bivic Plankar, President, Blockchain Alliance Europe.

Пълната програма на Career Show Tech e публикувана на страницата на събитието.

Всеки желаещ да се включи в събитието, може да го направи безплатно след като се регистрира на careershow.bg.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама