Кубрат Пулев е готов за парламента, стана магистър по политология

11:00, 08 ное 22 / Спорт 25 2451 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Най-добрият ни боксьор при професионалистите Кубрат Пулев вече официално е магистър по Политология“. Той получи дипломата си от ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров на тържествена церемония в учебното заведение.

Той защити магистърската си теза „Динамика на политическата (не)стабилност в България след влизането в ЕС“, като научен ръководител му беше доц. д-р Елена Симеонова - заместник-декан по учебната работа във факултета „Международна икономика и политика“ и в.и.д. ръководител катедра „Политология“, информира bTV Sport. По време на защитата Пулев отговорил на всички поставени му въпроси, включително и на тези, зададени от негови колеги, присъствали в залата.

Доц. Симеонова допълни, че е впечатлена от начина му на представяне. По думите ѝ Пулев бил много изпълнителен и съвестен студент. Когато заминал за САЩ през май, за да се бие с американеца Джери Форест, изпращал дистанционно разработките за отделните дисциплини.

„Чувствам се щастлив и удовлетворен от времето, в което успях да бъда част от магистърската програма по политология на УНСС. Време, което ми даде ценни знания и време, което ми даде възможност да срещна изключителни професионалисти сред преподавателите. Благодарен съм на ръководството на университета за този шанс“, похвали се Кубрат Пулев в социалните мрежи.

„Образованието трябва да бъде приоритет за всеки човек, който иска да се развива. България разполага със страхотни университети и първокласни, ерудирани и доказани преподаватели“, допълни Пулев.

Припомняме, че миналата година най-добрият ни боксьор при професионалистите първо бояви, че създава партия, а малко след това размисли. Все още обаче Пулев не е изключва вероятостта да влезе в политиката.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 16:07, 09 ное 22

Такива са всички политолозии.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама