Напусна ни журналистът на Дарик радио Йовка Йовчева

16:15, 28 окт 22 25 2207 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Семейството на Дарик радио осиротя, след като един от най-добрите журналисти на медията напусна земния си път. Йовка Йовчева води тиха, но дълга битка с рака. 

„Смъртта е... само промяна в начина на присъствие… Има хора, които не са перфектни, но чрез тях срещаме най-доброто в себе си. Йовка Е такъв човек“, написа водещият на „Игрите на ума“ д-р Иван Кацаров. 

Отлетя Момичето! Колежката, душата, справедливият глас на Дарик радио, майка на три деца! Бог да прости Йовка Йовчева!, пише Ники Кънчев

Йовка е човекът еталон за вече изчезващата българска журналистика. Интервютата ѝ са вечен архив не само за радиото, но и белег за това, че смелите намират отговорите. Всички, които работихме с Йовка, имахме щастието да се докоснем до Свръхчовек - професионалист с педантичен нюх в работата си. Да познаваш Йовка е не просто да си нейн колега. С нея заобичваш работата си, пишат колегите й от радиото.

Екипът на Topnovini.bg изказва своите искрени съболезнования на семейството и близките на Йовка Йовчева. Нека да почива в мир и да бъде светло по пътя й!

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама