Кучето от парламента вече си има дом

10:08, 25 окт 22 / София 25 3610 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Помните ли кучето, което „открадна“ звездния миг на депутатите в първия ден на 48-ото Народно събрание? Е, то вече се казва Фернанда и си има нов дом.

Кучето стана звезда в социалните мрежи, които бяха залети от негови снимки на фона на фасадата на парламента и надписа „Съединението прави силата“, както и пред гвардейците от почетната рота, които проведоха официалната церемония за първия ден на парламента.

По-късно няколко души във Facebook пускаха призиви с цел откриване на кучето. Сега стана ясно, че то е намерено от софиянец, който го е осиновил.

„Запознайте се с Фернанда, това куче беше уплашено, гладно и бито, аз съм си добър човек и винаги съм искал куче, но днес Господ ми изпрати нея, запознайте се с нея, мога да споделя, че утре отиваме на ветеринар“, написа Петър Илиев.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама