Нападение и побой на метростанция „Театрална“

08:23, 20 окт 22 25 2863 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

23-годишен мъж е с охлузвания по главата и наранявания по гърба и краката след нападение и побой на метростанция „Театрална“.

Ситуацията се развива във вторник около 14:30 ч. Тогава 23-годишен мъж слиза по ескалатора към метрото. Той обаче е нападнат в гръб от неизвестно лице, което вади нож, впоследствие изпуска, но се стига до побой. „Той поглежда назад и вижда мъж с кестенява коса и брада, който го гледа втренчено. Той тръгва към сина ми, започват да се борят и синът ми се опитва да го отблъсне, за да се махне. Синът ми се опитва да го ритне, но нападателят го хваща за крака и двамата падат надолу. След това мъжът хваща за врата сина ми и започва да го души“, разказа майката на пострадалото момче Жасмина Патаринска пред bTV.

Тя добави, че в този момент синът ѝ се опитва да се обади на телефон 112.

В този момент го пуска и се опитва да се качи на ескалатора. Синът ми започва да си търси очилата и вижда сгънатия нож, взима го, за да не го вземе нападателя“, добави майката.

По думите ѝ след това мъжът просто си тръгва.

Синът ми има охлузване на главата, драскотини по гърба, лявото му рамо и левия му крак много го болят“, добави Жасмина Патаринска.

Подаден е сигнал в полицията. От СДВР заявиха, че до момента извършителят е неустановен и не е задържан, но предстои това да се случи в най-скоро време. На място има видеокамери, които са заснели ситуацията. Полицията работи по версия за хулиганство, а не за грабеж.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама