Група „YA-MI” с премиера на авторски албум

15:40, 17 окт 22 / Култура 25 1606 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Група „YA-MI” с премиера на авторски албум. На 25 октомври Ясен Обретенов – Яшата (синтезатор) и Михаил Михайлов (барабани) ще представят 12 музикално-мелодични настроения, пресъздадени от клавишни инструменти и динамо-метризирани от ударни инструменти.

Събитието ще се проведе на 25.10 в „Grindhouse” (бул. „Цариградско шосе“ 73). Вратите отварят в 18.00 часа, а премиерата започва в 19.45 часа.

Всички, които няма да успеят да присъстват, ще имат възможност да гледат концерта на живо в Youtube канала на групата.

Там можете да чуете и едно от парчетата им – „The PEARS”.

През януари тази година групите „Безнадеждност“, „Ya-Mi“, „The Ratchets“, „FockyRocky“, „КАЯ“ и „Purge“ проведоха онлайн фестивал „Въздухът трепери“, който може да бъде гледан свободно в Youtube

Ясен Обретенов и Михаил Михайлов участват в редица групи, сред които „Уикеда”. Групата просъществува 20 години (1998-2018 г.) и оказва влияние върху музикалния клубен живот по това време. „Уикеда” имат пет издадени албума, сред най-известните им песни са „А ние с Боби двамата пием кафе“ и „Уиски с фъстъци“. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама