ПП отново предлага Никола Минчев за шеф на парламента

18:52, 16 окт 22 / Политика 25 2238 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Продължаваме промяната“ отново ще издигне кандидатурата на Никола Минчев за председател на Народно събрание. Това съобщиха от централата на партията.

Той беше председател на 47-ото Народно събрание, преди да бъде свален от оформилото се през юни ново мнозинство на ГЕРБ-СДС, ИТН, ДПС и „Възраждане“.

От партията смятат, че заради брилянтната му работа в предишния парламент, както и заради личните му качества и експертизата, Никола Минчев е най-достойният кандидат за председателския пост в следващото Народно събрание, казват още в съобщението.

В него се споменава и че Андрей Гюров е номиниран за председател на парламентарната група на „Продължаваме промяната“. Той заемаше същата позиция и в 47-ото Народно събрание.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Пфу 18:39, 17 окт 22

Тоя е като близнак на Виденов не само по външен вид, а и по арогантност и некомпетентност, както и цялата им ПП шайка. А трагедията ни като българи, е че нямаме никаква историческа памет и все възпроидвеждаме едни и същи грешки.
Както е казано "прост народ, слаба държава", ама наистина мнооого прост...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама