Електроенергията и цената на суровините променят крайните цени. Баницата има шанс да стане лукс за крайния клиент. Това коментира пред bTV Пламен Димитров, собственик на пекарна в центъра на София.
„Когато искате да използвате сирене, кисело мляко, масло – качествени продукти, става трудно“, посочи той.
В пекарната в момента работят трима души, а по-рано един е напуснал. Не разчитат за помощ от държавата: „Има много проекти, планове на правителства, проектоправителства, а нещата не са променени. Никой не е потърсил малкия и средния бизнес“, коментира Димитров.
***
Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!
Добави коментар