Гуспата напусна „Фермата“ победен и контузен

22:30, 15 окт 22 25 5934 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Тежък разгром във „Фермата“ преживя ветеранът от риалитито Димитър Господинов, по-известен като Гуспата. Бившият полицай, който преди седем години влезе амбициран в първия сезон на предаването и отпадна само на крачка от финала, сега отново беше сразен на Арената. Мечтата му за победа беше унищожена от строителя и бивш хандбалист Калин, който го отстрани с 11,5 на 3,5 след тежък дуел.

Гуспата падна още в първата битка, в която съперниците трябваше да прокопаят път в тунел от пръст и да излязат от другата страна. Първоначално той се движеше по-бързо, но след няколко погрешни движения се заклещи в тясното пространство и позволи на опонента му да финишира пръв. Калин се оказа по-силен, бърз и сръчен в още две трудни битки - цепенето на дебело дърво и коването на дъсчен мост.

Шампионът по хандбал не успя да се справи само с едно изпитание - преминаването по трасе с висящи люлки, и отказа да се бори докрай. Гуспата, от своя страна, показа воля и взе битката, макар че се контузи жестоко, след като една от люлките смаза крака му. Победата в това предизвикателство обаче не беше достатъчна, за да се върне във „Фермата“ и да продължи напред към голямата награда от 100 000 лева.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама