„Армеец“ става официален генерален спонсор на зала Универсиада

16:52, 12 окт 22 25 2326 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Застрахователно дружество „Армеец“ става официален генерален спонсор на зала Универсиада. Това е поредната крачка, която компанията прави в продължение на мисията си да подкрепя усилено и всеотдайно развитието на българския спорт и култура, съобщават от дружеството.

Новината идва броени дни, след като стана ясно, че зала „Арена Армеец“ променя името си. Причина за това стана прекратеният договор за гнерално спонсорство между застрахователното дружество и „Национална спортна база“ ЕАД, която стопанисва залата. Докато се намери нов спонсор залата на 4-ти км в столицата ще носи името „Арена София“. 

Спортното министерство: Старите шефове на НСБ са виновни за казуса със залата в София

Зала Универсиада е една от архитектурните забележителности на София. От създаването си залата е утвърдено средище на престижни международни и национални спортни прояви, конгреси, търговско-промишлени изложби и базари, на концерти и спектакли. През годините в залата са проведени над 4 500 спортни и културни прояви. Като част от силната си социално-корпоративна отговорност ЗАД „Армеец“ продължава да инвестира и да подпомага развитието и реализирането на редица спортни мероприятия, турнири и състезания, посочват от застрахователното дружество.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни! 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама