„В света на Костя“: Костадинов стана герой в онлайн игра

14:03, 12 окт 22 25 2556 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

„Добре дошли в света на Костя“. Така започва нова онлайн игра, в която главен герой е лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Играта се появява дни, след като стана ясно, че той е регистрирал фондация с име „Костя Копейкин“, кръстена според него на героя на Гогол от „Мъртви души“.

Целта на играта е играчът да помогне на „Костя“ да избяга от Европейския съюз, като прескача сини стълбчета със знамето на съюза. Героят се управлява само с бутона „Space” на клавиатурата, а когато се удари в някой стълб, на екрана се показва нецензурно съобщение. Ако искате да започнете отново, пак трябва да натиснете „Space”.

На екрана над „Костя“ са нарисувани червени звезди със сърп и чук, а като фон върви музиката от популярната руска песен „Калинка моя“.

Играта може да играете на адрес kostia-kopeikin.com.

Това не е първият път, в който Костадинов е представян като герой. По време на предизборната кампания той публикуваше в профила си комикси, в който „изчиства“ света от мафията, представена в лицето на лидерите на големите партии в парламента. Костадинов сподели, че те са правени от наш сънародник, живеещ в САЩ.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама