Времето остава без промяна

07:00, 13 окт 22 25 1897 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Облачността отново ще е предимно значителна. На отделни места, главно в Югозападна България, ще има слаби превалявания. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат между 17° и 22°, в София около 18°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, често значителна. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 17°-19°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 3 бала.

Над планините облачността ще е значителна, с валежи от дъжд, над 2300 метра – от сняг. Ще духа умерен североизточен, по най-високите части - запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра - около 7°.

В петък облачността ще се задържи предимно значителна, на места в Югозападна България ще има валежи от дъжд, а в североизточните райони са възможни слаби превалявания. В нощните часове ще бъде почти тихо, през деня ще духа слаб, в Източна България - до умерен вятър, главно от изток-североизток. Минималните температури ще са предимно между 6° и 11°, а максималните ще са между 16° и 21°. В събота вятърът в Източна България ще бъде от север-североизток, до умерен, в останалата част от страната ще бъде почти тихо. От запад облачността ще намалее, докато на изток ще е все още значителна и по Черноморието е възможно да превали дъжд. Температурите още малко ще се понижат.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама