Кметът на Симитли отрече да е агитирал за сина си

19:00, 09 окт 22 25 2603 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Как последният може да стане втори. Най-сериозното разместване на тези избори се случи с листата на ГЕРБ-СДС в Благоевград. Там синът на кмета Апостол Апостолов - Стефан Апостолов от 22-ра позиция отиде на втора и отново стана депутат.

„За пореден път синът ми влиза с най-много префернции в цяла България. Това означава, че хората го уважават. Успяхме да убедим хората, че най-правилно е да се глусава за местния човек, който винаги ти е под ръка. Те видяха в сина ми подходящо лице“, заяви пред Нова телевизия Апостол Апостолов.

Кмет агитирал в полза на сина си в изборния ден

Според Ива Маслянкова, която е била член на СИК в 12 избирателна секция в село Долно Осеново, в изборния ден е имало хора, които са се опитали да нарушат правилата.

Най-силно впечатление ми направи човек, който дойде и подаде две лични карти. Едната беше негова, а другата не знам на кого беше. Той беше много изненадан, че не може да гласува и с двете карти. Явно това му е било позволявано преди. Не срещнах подкрепа от членовете на комисията, а даже напротив. Упрекнаха ме, че подавам много сигнали, включително за заплаха към мен от единия от придружигтелите на гласуващи хора“, разказа жената.

Според Апостолов това са пълни измислици.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама