Топла неделя

07:00, 09 окт 22 25 1890 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Вятърът ще е слаб от север-северозапад. Максималните температури ще са между 21° и 26°, в София - около 22°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Вятърът ще е слаб от север-северозапад. Максималните температури ще са 21-24°. Температурата на морската вода е 17-19°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време с незначителна висока облачност. Ще духа слаб, по високите и открити части - до умерен северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 10°.

В понеделник ще остане топло за периода. Ще преобладава слънчево време, но след обяд облачността ще се увеличава и във вторник ще е предимно значителна. Повишава се вероятността за валежи от дъжд в Западна България. Ще е почти тихо или със слаб вятър, най-често от изток-югоизток. Минималните температури ще са малко по-високи, дневните ще се понижат.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама